ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ Η ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ

STOP FIRE - Πυροσβεστικός Εξοπλισμός

Διεύθυνση: 28ης Οκτωβρίου, 60100, Κατερίνη
Τηλέφωνο / Φαξ: 23510-30668
E-mail: info@stopfire.gr
Web Page: www.stopfire.gr
Υπεύθυνος: Άκης Μιχόπουλος


Προφίλ Εταιρίας

H STOPFIRE ιδρύθηκε τον Αύγουστο του 1994 από τον ΑΚΗ ΜΙΧΟΠΟΥΛΟ. Η έδρα της βρίσκεται στην Κατερίνη, 28ης Οκτωβρίου 32.

Σκοπός της εταιρίας είναι η ανάπτυξη στην ελληνική αγορά Συστημάτων Πυροπροστασίας & Ασφαλείας & κυρίως η διανομή και η εγκατάσταση ποικίλων κατασβεστικών υλικών.
Βασικός άξονας στον οποίο κινείται είναι η διασφάλιση της ποιότητας στην παροχή προϊόντων και υπηρεσιών της για την απόλυτη προστασία της ζωής και της περιουσίας. Αναλαμβάνει να μελετήσει ,να προμηθεύσει και να εγκαταστήσει για εσάς συστήματα: Πυρόσβεσης - Πυρανίχνευσης - Ασφαλείας. Στελέχη της σημερινής STOPFIRE εκπαιδεύονται συνεχώς στα νέα δεδομένα, ώστε σήμερα η εταιρία διαθέτει την απαιτούμενη γνώση και πείρα όπου την κάνει ιδιαίτερα ανταγωνιστική στο χώρο. Παράλληλα μπορεί να σας προμηθεύσει και να εγκαταστήσει μέσα πυρανίχνευσης - πυρόσβεσης όπως: φορητά , μόνιμα συστήματα υδροδοτικά, τοπικής εφαρμογής αναγομώσεις κ.τ.λ.

Η εμπειρία, η εξειδίκευση, η συνεχή ανάπτυξη , η άριστη εξυπηρέτηση των πελατών από την STOPFIRE αποτελούν το πλεονέκτημα ,που έχουν καταξιώσει την εταιρία στην αγορά. Η διασφάλιση της ποιότητας αποτελεί κατάκτηση για την STOPFIRE, η οποία παρέχει στους πελάτες της, προϊόντα και υπηρεσίες άριστης ποιότητας.